Snart kan du brygge på BrewSter Beacon 40, – med Carsten Holløse

Sammen med Carsten Holløse, arbejder vi på at oprette en række af kurser i All Grain brygning på den nye version af BrewSter Beacon 40 L på vores BrewKeg Bryggeri i Vordingborg.

Kurset vil køre med op til 12 bryggere af gangen – der brygges i hold, således at nybegyndere og bryggere der overvejer at starte kører et program og erfarne bryggere med konkrete interesser i f.eks. vandforbedring, gærtyper og deres anvendelse eller tør hopning og meget mere, vil kunne arbejde med dette – så alle får et optimalt udbytte af kurset.

Kurset kommer til at koste 1495 kr. vi serverer kaffe og en ostemad ved ankomst og en let frokost samt kaffe i løbet af arrangementet. Alle der deltagere får hver 10 liter af det bryggede øl med hjem, når det er færdigt en uge senere – på PartyKeg klar til udskænkning.

Vi vil uddybe om kurset når det slås op på webshoppen omkring den 15 marts

Brygkursus i all grain på Brewster Beacam til BrewKeg
Brygning med Brewster Beacon 40 sidste nye version

 

Har du lyst til, at dele dette blogindlæg?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Email

Leave a comment