Snart kan du brygge på BrewSter Beacon 40, – med Carsten Holløse

Sammen med Carsten Holløse, arbejder vi på at oprette en række af kurser i All Grain brygning på den nye version af BrewSter Beacon 40 L på vores BrewKeg Bryggeri i Vordingborg.

Kurset vil køre med op til 12 bryggere af gangen – der brygges i hold, således at nybegyndere og bryggere der overvejer at starte kører et program og erfarne bryggere med konkrete interesser i f.eks. vandforbedring, gærtyper og deres anvendelse eller tør hopning og meget mere, vil kunne arbejde med dette – så alle får et optimalt udbytte af kurset.

Kurset kommer til at koste 1495 kr. vi serverer kaffe og en ostemad ved ankomst og en let frokost samt kaffe i løbet af arrangementet. Alle der deltagere får hver 10 liter af det bryggede øl med hjem, når det er færdigt en uge senere – på PartyKeg klar til udskænkning.

Vi vil uddybe om kurset når det slås op på webshoppen omkring den 15 marts

Brygkursus i all grain på Brewster Beacam til BrewKeg
Brygning med Brewster Beacon 40 sidste nye version

 

Har du lyst til, at dele dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Email

Leave a comment

Verified by ExactMetrics