NYHED – All Grain Brygning med Carsten Holløse både begyndere og øvede hjemmebryggere

NYHED! NYHED!!

Næste kursus den 3 oktober 2020 – kl 1100 – 6 ledige pladser

Komplet kursus i All Grain brygning på BrewSter Beacon model 4 – samt moderne ølbrygning på BrewKeg 10

Fantastisk kursusdag for de som virkelig vil have indblik i håndbrygningens fagre verden. Teori og “hands on” på tidens mest moderne udstyr!! – Du får selvfølgelig mindst 10 liter færdigbrygget øl klar til servering – til afhentning en uge efter kurset!. Du får ikke bare det øl du har brygget, du får også noget af det de andre har brygget, så du kan smage variationer af dagens bryg!

Carsten Holløse – kendt af nogle fra Brygklubben, og af andre for sine artikler i Ølentusiasternes klubblad – og f.eks fra årets Danmarksmesterskab for Håndbryggere 2020 og uddannet Øl-dommer, så du vil få en dag hvor du virkelig kan skrabe en masse viden til dig!

Som noget helt nyt – får du ikke dit øl med hjem i gæringsspande – du afhenter dit drikkeklare øl en uge efter kurset, – klar til at drikke fra dine Partykeg 5 liters /hver kursist får mindst 10 liter med hjem!

Der er selvfølgelig forplejning over dagen som varer 5-6 timer – kun 1495 kr – der udbydes kun op til 12 pladser på dette kursus!

 

Har du lyst til, at dele dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Email

Leave a comment

Verified by ExactMetrics