GDPR

Brewmaster Scandinavia

Moderne udstyr til hjemmebrygning og produktion af frisk fadøl i bryghuskvalitet

Persondataloven 2018 "GDPR"


Persondatapolitik


Persondatapolitik for Brewmaster Scandinavia ApS (BMS)


BMS er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af BMS og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved BMS-behandling af dine personoplysninger. BMS behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til BMS deles med (Brewmaster Scandinavia ApS) der er databehandler.


Hvornår indsamler og anvender BMS dine personoplysninger


BMS indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:


Når du indmelder dig som medlem af BMS eller handler på vores hjemmeside eller når du tilmelder dig vores kursus og andre events og aktiviteter.

Når du tilmelder dig som bruger af BMS eller ønsker at gøre brug af BMS servises indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller dine køb og ordrer for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.


Ligeledes bruges dine oplysninger, for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem BMS (ejet Brewmaster Scandinavia ApS). I denne forbindelse indsamler BMS alene nødvendige oplysninger om dig, som for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.


Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket/ordreformular, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til BMS


Hvornår videregiver BMS dine personoplysninger


BMS kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig. Dine personoplysninger kan f.eks. blive videregivet til:


leverandører BMS samarbejder med for at yde services til dig i forbindelse med administration af dit medlemskab og/eller dine køb og brug af BMS forskellige ydelser. For eksempel leverandører af services, tjenester og support (inklusiv når dette relaterer sig til Kunde/medlemstilbud), herunder BMS of deres leverandører.

øvrige tredjeparter i forbindelse med administration af dit Kundeforhold/medlemskab og/eller kurser i BMS herunder Brewmaster Scandinavia ApS


​Hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.


Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et køb i vores webshop eller medlemskab hos BMS


Hvordan beskytter BMS dine personoplysninger


BMS har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. BMS sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.


I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og BMS kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå BMS’s sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.


Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


Hvilke rettigheder har du


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, somBMS behandler om dig, kan du rette henvendelse til BMS på mail eller telefonnummer tlf. +45 25441414


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger BMS har om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode BMS om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos BMS er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i BMS’s ordreblanket kursustilmelding eller andet relevant påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem/kunde samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Brewmaster Scandinavia ApS ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.


Hvor længe opbevarer BMS dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse


Hos BMS gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om eller tilmeldt dig til, og så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration/faktura/garanti på produkter mm. af dit medlemskab af BMS eller i så lang tid, som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig virksomhed og databehandler (Brewmaster Scandinavia ApS) af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

Hvad sker der, når BMS ændrer persondatapolitik


BMS opdaterer kontinuerligt sin persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at vi overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at BMS løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver BMS dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte BMS på vores e-mailadresse Info@brewmasterscandinavia.dk


Henvendelser og spørgsmål


Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:


Brewmaster Scandinavia ApS

Køng Møllevej 11

4750 Lundby

+45 25441414




Brewmaster Scandinavia ApS

Administration/Office

Køng Møllevej 11,

     4750 Lundby - Denmark

     CVR-nr. 39515067

 Info@brewmasterscandinavia.dk

+45 25441414 Main

+45 28831414 Sales

      +45 40633796 Admin

LATEST NEWS


17 aug 2018

First shipment in stock


21 aug 2018

Forbereder åbent hus den 15 sep 2018

Payments

 

Visa og bankoverførsel

Visa and bank transfer accepted

 

Betaling kontant før afsendelse

Payment prior to order dispatch

© Copyright. All Rights Reserved BMS 2018.