Skip to content
BMS erne glæder sig til at byde på frisk fadøl BrewMasterScandinavia

Hvem er Brewmaster Scandinavia?

Brewmaster Scandinavia (BMS) er skabt af Claes og Jan, der begge er ølentusiater. Vi vil gøre det muligt for alle, der er interesserede i ølbrygning, at kunne brygge sit eget øl – i den absolut bedste kvalitet.

BMS er eneforhandler af Williams Warn i Skandinavien. Wiliams Warn har udviklet og patenteret sit banebrydende ølbrygningsudstyr, der nu lanceres af BMS i Skandinavien. Williams Warn er også en internationalt anerkendt brygmester, der har brygget for både Heineken og Carlsberg, og de BrewKits, der er i sortimentet, er derfor alle sammen i den allerbedste kvalitet, så du kan være sikker på at din hjemmebryggede øl bliver i absolut særklasse.

 

Ølbrygning til private og erhverv

Med vores færdige ølbrygningskits bliver det muligt at for alle at lave hjemmebrygget øl. Du kan for eksempel bruge vores færdige kits til at lave din helt egen øl til til en særlig anledning, for eksempel konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag. Det kan også være, at du bare er ølentusiast ligesom os, der nyder at brygge dit helt eget øl.

Vores kits kan også bruges af restauranter, cafeer og barer, som gerne vil have et mikrobryggeri, hvor de kan lave en øl, som kun de tilbyder. Man kan endda få lavet etiketter med eget logo, så man kan bruge øllet til at markedsføre sig og adskille sig fra konkurrenterne.

Hjemmebrygget øl der kan laves af alle – uanset erfaring

Med Williams Warn systemet er ølbrygning gjort så enkelt, at alle kan finde ud af det – og samtidig være sikker på, at der kommer en velsmagende, lækker øl ud af det. Hvis man er i tvivl om fremgangsmåden kan man finde en guide til ølbrygning i vores videoarkiv.

Har du spørgsmål om ølbrygning?

Når man går i gang med at brygge øl, kan der hurtigt opstå spørgsmål:

  • Hvordan filtrerer man hjemmebrygget øl?
  • Hvor lang tid tager det at brygge øl?
  • Er der en opskrift på øl?
  • Er der en guide til ølbrygning
  • Hvordan desinficerer man ølbrygninsudstyret?
  • Hvor lang tid kan hjemmebrygget øl holde sig?

Hvis du har brug for et godt råd, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker nemlig at tale med andre ølentusiaster om hjemmebrygget øl!