Skip to content
BMS erne glæder sig til at byde på frisk fadøl BrewMasterScandinavia

Hvad er Brewmaster Scandinavia?

Brewmaster Scandinavia (BMS) er skabt af Claes og Jan, der begge er ølentusiater. Vi vil gøre det muligt for alle, der er interesserede i ølbrygning, at kunne brygge sit eget øl – i den absolut bedste kvalitet.

BMS er eneforhandler af Williams Warn i Skandinavien. WW har udviklet og patenteret sit banebrydende ølbrygningsudstyr, der nu lanceres af BMS i Skandinavien. Ian Williams er også en internationalt anerkendt brygmester, der har brygget for både Heineken og Carlsberg, og de BrewKits, der er i WW sortimentet, er derfor alle uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler og i den allerbedste kvalitet,

Bryg i verdensklasse både All Grain og BrewKeg metoden – eller i kombination

Køb det du mangler i vores shop – mange gode tilbud

Velkommen til BMS – Brygkurser, både All Grain og BrewKeg metoden og i kombination, du vil elske at brygge hos os!!

Ølbrygning for private og klubber og virksomheder

Med vores færdige Bryg-kits bliver det muligt at for alle, at brygge deres eget øl, i en kvalitet du ikke troede var mulig! Du kan selv brygge til en særlig anledning, for eksempel konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag. Uden at frygte for at dine gæster ikke kan lide det øl du har brygget. Du er måske bare ølentusiast ligesom os, der nyder at brygge dit helt eget øl i verdensklasse!

Det koster lidt at investere i eget anlæg uanset hvilket system du vælger BrewKeg 10 er for de der har fokus på det bedste resultat hver gang – mere end processen. BrewKeg 25/50 liter gør det muligt for en pub eller restaurant, at brygge sin egen signatur øl og på den måde skille sig ud fra dem der blot har alm fadøl til spisende gæster!

Hjemmebrygget øl der kan laves af alle – uanset erfaring

Med Williams Warn systemet er ølbrygning gjort så enkelt, at alle kan finde ud af det – og få et fantastisk resultat hver gang!

Hvis du vil vide mere om fremgangsmåden – kan du finde en guide til ølbrygning i vores videoarkiv.

Har du spørgsmål om ølbrygning?

Når man går i gang med at brygge øl, kan der hurtigt opstå spørgsmål:

  • Hvordan filtrerer man hjemmebrygget øl?
  • Hvor lang tid tager det at brygge øl?
  • Er der en opskrift på øl?
  • Er der en guide til ølbrygning
  • Hvordan desinficerer man udstyret?
  • Hvor lang tid kan hjemmebrygget øl holde sig?

Hvis du har brug for et godt råd, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi elsker nemlig at tale med andre ølentusiaster om hjemmebrygget øl!

Verified by ExactMetrics