BrewKeg 25 L komplet startsæt med Kegerator X med 3 haner

kr. 18,995.00

BrewKeg 25 liter er et komplet startsæt til dig, der gerne vil brygge dit eget øl. Her får du alt, du skal bruge, for at lave 25 liter velsmagende, hjemmelavet øl.

Sættet kommer med en Kegerator med 2 haner / køleskab/bar i rustfrit stål, så du kan brygge og  holde øllet på den helt rigtige temperatur, når du serverer det.

Med en BrewKeg 25 kan du brygge dit friske fadøl øl på kun 7 dage fra start til slut, og det kræver kun 30-40 minutters arbejdstid i processen. Samtidig får du et resultat, der er i absolut særklasse.

 

1 på lager

BrewKeg 25 L komplet startsæt med Kegerator

BrewKeg 50 liter systemet er for dem, der har brug for at lave en større mængde øl.
Det kan være barer, restauranter eller cafeer, og private der gerne vil brygge rentabelt og effektivt for at servere deres egen unikke hjemmebryggede øl for venner og familie/gæsterne.

Med en 50 liters BrewKeg får man nemlig et helt lille mikrobryggeri. Du kan servere sit eget special bryg efter kun 7 dage – endda uden at have noget kendskab til ølbrygning overhovedet.

Hvorfor sælge en halvkedelig pilsner til din menu, når du kan sælge en håndbrygget special-øl tilpasset til menuen.

Du skal dog have et større køleskab eller kølerum til brygningen

Signatur-øl i højeste kvalitet

Vores system er nemlig lavet, så alle kan lave hjemmebrygget øl i allerhøjeste kvalitet.

Du kan udvikle et hav af varianter – og det tager kun 7 dage at producere et batch

Den store forskel på vores system og traditionelle hjemmebryg-anlæg er, at systemet har fokus på resultatet og i mindre grad processen.

Nemt at rengøre og nemt at at dispensere fra enten Corny Kegs eller Kegs med spyd eller engangs Keg’s (Petainer) eller lignende.

Selvom det er væsentlig hurtigere end den traditionelle metode, du brygger 50 liter på 45 min, -så går vi ikke på kompromis med kvaliteten o

Dir øl er både klart og særdeles velsmagende.

Mange smagsvarianter

En af de store fordele ved Williams Warn systemet er, at der er en lang række basisbryg BrewKits du kan vælge imellem. Dette uden du behøver at bekymre dig om øl-opskrifter. Vi har et bred udvalg i basisbryg – som du kan udvikle dine egne specielle øl af.

Det betyder, at du kan brygge flere typer øl – og altid være sikker på, at du får et rigtig godt resultat.

Alt du skal bruge – dog uden køleskab en med i pakken til dit første bryg!

Vægt 40 kg