BrewKeg50 L komplet startsæt til restauranter og barer eller lancering af eget bryggeri

DKK 14,995.00

Categories: ,

BrewKeg 50 liter systemet med køl er for dem, der har brug for at lave en større mængde øl. Det kan være barer, restaurantet eller cafeer, der vil servere deres egen unikke hjemmebryggede øl for gæsterne.

Med en 50 liters BrewKeg får man nemlig et helt lille mikrobryggeri, og man kan servere sit eget bryg efter kun 7 dage – endda uden at have noget kendskab til ølbrygning overhovedet.

Hjemmebrygget øl i højeste kvalitet

Vores system er nemlig lavet, så alle kan lave hjemmebrygget øl i allerhøjeste kvalitet. Systemet er nemlig lavet af en internationalt anerkendt brygmester, der også har brygget for både Heineken og Carlsberg. Øl, der er brygget efter William Warns systemet har også vundet flere hædersmedaljer i internationale ølkonkurrencer.

Den store forskel på vores system og traditionelle hjemmebryg-anlæg er, at øllet er klart efter kun 7 dage. Selvom det er væsentlig hurtigere end den traditionelle metode, så går man ikke på kompromis med kvaliteten, og øllet er både klart og særdeles velsmagende.

Mange smagsvarianter

En af de store fordele ved Williams Warn systemet er, at der er en lang række BrewKits, du kan vælge imellem uden du behøver at bekymre dig om øl-opskrifter. Vi har et BrewKit til pilsner, hvedeøl, IPA og mange, mange flere.

Det betyder, at du kan brygge flere typer øl – og altid være sikker på, at du får et rigtig godt resultat.

Ølbrygning guide

Når du vælger et af vores systemer, kan du finde trin-for-trin guides i vores videoarkiv. Her får du en udførlig beskrivelse af, hvad du skal gøre, og hvordan du gør det. Det er meget enkelt og ligetil, så alle kan brygge øl – også selvom man aldrig har prøvet det før.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om ølbrygning eller komme på et kursus, før du prøver selv, kan du læse mere her.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil altid meget gerne hjælpe med råd og vejledning, hvis du vil i gang med at lave hjemmebrygget øl.