Brewzilla 65L – Gen 4 – på lager med RAPT styring

kr. 8,495.00

65L BrewZilla Generation 4.0 3500W
Wifi / RAPT Integration

BrewZilla  er brugt over hele verden og har vundet hjemmebrygkonkurrencer i alle de lande, hvor Brewzilla er blevet solgt. Det er det mest solgte all-in-one bryganlæg på verdensplan, og kan bruges til hjemmebrygning, destillering, konserverings/konserves, sous vide tilberedning eller bare som kedel.

65L BrewZilla Generation 4.0 2500W
Wifi / RAPT Integration

BrewZilla  er brugt over hele verden og har vundet hjemmebrygkonkurrencer i alle de lande, hvor Brewzilla er blevet solgt. Det er det mest solgte all-in-one bryganlæg på verdensplan, og kan bruges til hjemmebrygning, destillering, konserverings/konserves, sous vide tilberedning eller bare som kedel.

Nogle funktioner der adskiller dette bryganlæg fra andre er:

Komplet konkav dræningsbase
Det nye basedesign dræner fuldstændigt ud, hvilket betyder, at du fanger hver eneste cl. urt. Du behøver ikke længere at vippe bryggemaskinen for at udtrække hver sidste smule urt. Dette gør den også velegnet til CIP-rengøring med vores nye Low Volume CIP Spray Rotor (kommer snart).

Falsk bund pumpebeskyttelsesplade
En af nøglefunktionerne ved alle BrewZilla all in one er den falske bund beskyttelsesplade. Denne falske bund filtrerer urten og forhindrer, at mere end 95 % af humle og hot break bliver suget ind i pumpen og reducerer dermed de blokerede pumpeproblemer, som ofte er et problem med andre bryggemaskine designs.

Ultra lav watt-densitet
BrewZilla har en markant lavere watt end andre bryggemaskiner. Den største fordel ved lavere watt er, at det giver dig mulighed for at producere lysere farver af øl, som ellers ville få en vis karamellisering på andre bryggemaskiner. Den ultralave watt density er også et fordel med, at du har mindre chance for overkogning, du får mindre råstof til at side fast på elementet, hvilket gør rengøringen nemmere og i sidste ende reducerer slid på elementet, hvilket betyder, at selv med betydeligt misbrug vil dine elementer holde meget længere.

RAPT/Wifi tilsluttet
Den nye Gen 4-model er den første BrewZilla, der forbinder til RAPT-portalen (https://app.rapt.io/). Denne portal giver dig mulighed for at spore, registrere og overvåge dine bryg online.

Dette reducerer i høj grad behovet for håndskrevne rekords om din brygdag, da det hele foregår automatisk.

RAPT-portalen giver dig også mulighed for at se hver eneste bryg, du har lavet tidligere, og fjernstyre bryggeriet, så du kan begynde at forvarme vand på afstand eller blot holde øje med brygningsprocessen, mens du laver noget andet. Få push-beskeder til din mobiltelefon om, hvornår du skal tilføje humle eller starte kogningen.

Bluetooth Gateway-enhed
KegLand er i øjeblikket ved at udvikle forskellige bluetooth-enheder såsom bluetooth low energy (BLE) termometre og andre sensorer, som vil være kompatible med dette bryggeri.

Forbedret basedesign med nem adgangspumpe
Det nye basedesign betyder, at vi har forseglet al elektronikken på undersiden af ​​bryggeriet i en separat samleboks.

Det betyder også, at VVS kan ændres lettere. For eksempel kan du om arrangere opsætningen til pumpen for at pumpe ind i hanens udløb eller ændre dette, så hanens udløb går uden om pumpen.

Disse ændringer gør det mere fleksibelt, men også meget lettere at adskille pumpen til rengøring og vedligeholdelse, hvis det er nødvendigt.

RAPT-controller med fuld farveskærm
Den nye RAPT-controller har en letlæselig fuldfarveskærm. Kontrolleren kan også nemt afmonteres, hvilket gør det nemmere at vaske ned. Kontrolleren er monteret i en højere position med en vipperamme, så du kan vinkle skærmen mod dig alt efter, hvor høj du er.
Kontrolleren kan også aktivere pumpen. Det betyder, at der ikke er nogen vippekontakter nogen steder på BrewZilla Gen 4.

IEC-kabel til nem opbevaring
Det nye design har et aftageligt IEC-kabel, så du kan tage kablet ud, hvilket gør det mere pænt til opbevaring.

Forbedrede låghåndtag
De nye låghåndtag er bedre designet og lavet af rustfrit, så de er mere robuste og mere ergonomiske at holde, især med våde hænder.

To-trins overdimensioneret maltrør
Dette nye maltrør design er 30 % større. Dette gør det mere ergonomisk, så du kan løfte det tunge maltrør op i to trin, men har den anden fordel, at det også gør bryggeriet mere velegnet til mindre partier, hvor det er at foretrække at hæve maltrøret halvvejs op.

Kl27458 Gen 4 65l Brewzilla 240vKl27458 Gen 4 65l Brewzilla 240vKl27458 Gen 4 65l Brewzilla 240v

 

 

 

 

Vægt 20 kg