Duotight 8mm balllock gas ind

kr. 120.00

Denne særlige ball lock er designet til at passe til 8 mm øl-/gasledning. På grund af den integrerede Duotight Fitting vil linen simpelthen skubbe direkte ind i denne Fitting.
Til denne kuglelås afbryder anbefaler vi:

EVABarrier 4 mm ID x 8 mm OD Line (bedst til korte træksystemer som vores kegeratorer)
eller
EVABarrier 5mm ID x 8mm ID Line

Duotight Balllock kobling  til gas med direkte 8mm push fit

Denne helt nye ball lock sætter en ny standard!

Det integrerede duotight design betyder, at du kan forbinde din øl og Co2ledning direkte, nemt uden behov for yderligere fittings eller klemmer. Det er et robust og super kompakt design, der er utrolig nemt at samle og skille ad, hvilket gør rengøring og desinfektion til en absolut leg!

Lavet af meget kemisk resistente materialer med rustfri fjedre og kuglelejer – ingen billig ABS-plast her – denne baby er ekstremt modstandsdygtig over for almindeligt anvendte kemikalier såsom fosforescerede desinfektionsmidler og ætsende midler.

Den utroligt lille formfaktor giver mulighed for nem stabling af fustager. Det nye hættedesign sikrer en trykforsegling med blot håndstramning, og den kan skilles helt ad til rengøring uden brug af værktøj – ingen grund til nogensinde at have blokerede ventiler igen, når det er så nemt at skille ad og rengøre.

Det robuste og kompakte design gør dette til den bedste værdi og den bedst designede hjemmebryg hurtigkobling, der nogensinde er fremstillet.

Denne særlige balllock er designet til at passe til 8 mm øl-/gasledning. På grund af den integrerede duotight Fitting vil linen simpelthen skubbe direkte ind i denne Fitting.
Til denne kuglelås afbryder anbefaler vi:

EVABarrier 4 mm ID x 8 mm OD Line (bedst til korte træksystemer som vores kegeratorer)
eller
EVABarrier 5mm ID x 8mm ID Line

Vægt .200 kg