Ss Brewtech Fustage vasker – unik rengøring af dine fustager

DKK 2,525.00

Ss Brewtech Fustage Vasker tilbyder hjemme bryggeren et nemt måde at rengøre din Cornelius fustager (Corny eller andre lignende varianter). For at betjene skal du blot fjerne fustagens låg, vippe og indsætte sprøjte udstyret i din fustagens lågåbning og derefter dreje SS Brewtech fustager væsker for at sikre den er bundet fast til den silikone bundplade tætning. Fastgør låsemøtrikken, og sænk hele enheden ned. Sæt de to ball lock -hurtigkoblingsbeslag fast på Co2 ind og øl ud, så du sikrer, at der er ikke nogen knæk på silikone slangen. Til sidst skal du dreje din tønde på hovedet og læg hele enheden i en standard 5-gallons spand, der indeholder 2 liter af VWP rengøringsopløsning, og aktiver derefter pumpen. Gå nu og tag en øl og slap af, mens fustage vaskeren gør resten af arbejdet.

1 på lager

Unik rengøring af dine fustager

Ss Brewtech Fustage Vasker tilbyder hjemmebryggeren et nemt måde at rengøre din Cornelius fustager (Corny eller andre lignende varianter). For at betjene skal du blot fjerne fustagens låg, vippe og indsætte sprøjte udstyret i din fustagens lågåbning og derefter dreje SS Brewtech fustager væsker for at sikre den er bundet fast til den silikone bundplade tætning. Fastgør låsemøtrikken, og sænk hele enheden ned. Sæt de to ball lock -hurtigkoblinger fast på Co2 ind og øl ud, så du sikrer, at der er ikke nogen knæk i silikone slangen. Til sidst skal du dreje din tønde på hovedet og læg hele enheden i en standard 5-gallons spand, der indeholder 2 liter af VWP rengøringsopløsning, og aktiver derefter pumpen. Gå nu og tag en øl og slap af, mens fustager væskeren gør resten.

Ingen grund til at afmontere eller fjerne QD-stolper, dypperør eller andre fittings, alle dele rengøres uden at du skal afmontere delene. Ikke mere ekstra lange børster eller albue fedt. Da denne enhed er designet til at passe ind i en 5 gallon spand, kan du let rengøre tønder i batches ved at oprette en vaskestation med 3 spande til udførelse af rengøring, skylning med vand.. Alt imens du  lade væskeren fastgjort til en enkelt fustage, skal du bare hoppe fra den ene spand til den næste, indtil tønden er rengjort, desinficeret og klar til brug. Da fustagevæskeren kun kræver 2 liter rengøringsopløsning, er resultatet mindre kemisk affald og mindre miljøpåvirkning end traditionelle rengøringsmetoder.

  • Håndfri betjening
  • Kemisk resistent ned sænkbar pumpe
  • Fastgøres til almindelige fustager i Cornelius-stil med aftagelige låg
  • Kraftig CIP- spray bold
  • Hele samlingen passer i 5 gallon spand
  • Renses inde i fustagen og fustagens porte samtidigt
  • Fastgøres / løsnes let fra fustagen
  • Udfør rene, skyl og desinficere trin alle med samme enhed
Vægt 5 kg