Avanceret brygning af øl og cider

– er nu tilgængeligt for alle, der har lysten til at brygge frisk fadøl og cider!!

For få år siden, drak vi alle kaffe brygget på en almindelig kaffemaskine, der uanset mærke alle bryggede stort set den samme kaffe. Nu kan enhver husstand købe sig en avanceret expressomaskine, og nu kan vi alle brygge mange varianter af kaffe. Alt i højeste kvalitet – og uden forudgående kundskaber.

Williams Warn og Brewmaster Scandinavia (WW & BMS) introducerer nu et sofistikeret brygsystem, der kan gøre alle med interesse for brygning af øl og cider – til sin helt egen hjemmebrygger eller semi-professionelle brygmester.

Williams Warn BrewKeg™10/25/50/150 udstyr i forskellige kombinationer, gør det muligt for dig at brygge fadøl, til meget rimelige priser – alle kan være med!

Ring til os, hvis du vil vide mere +45 2544 1414

Har du lyst til, at dele dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Email

Leave a comment

Verified by ExactMetrics