BMS kommer til Vordingborg festuge – i uge 28

BrewKegs og BrewMaster

Er vejen frem for alle dem der ikke har den store erfaring med HJEMMEBRYGNING.  Nu kan du selv brygge verdens bedste fadøl! -ingen tilsætningsstoffer. Færdig på kun 7 dage (med BrewKeg Start Kit) – Kom og se,en BrewKeg10.  Smag på vore mange øl-typer og vores dejlige Cider

www.brewmasterscandinavia.dk

Mange spørger os om det virkelig kan lade sig gøre at brygge en øl i verdensklasse, på kun 7 dage.? – ja med den fantastiske opfindelse BrewKeg10. Kan du producere et helt bryg, uden at der kommer ilt til dit øl! Hele produktionen sker i en lukket atmosfære. Øllet gærer ved 22-24 grader i 3-4 dage, herefter sættes kedlen på køl 1-3 grader efter et døgn, kan du filtrere øllet første gang!

Efter endnu et døgn eller mindst 12 timer kan du klare øllet igen. Nu er der gået 7 dage og dit øl er KOLDT/KLART/VELSMAGENDE!!

Følg os på FB  https://www.facebook.com/brewmasterscandinavia.dk

Har du lyst til, at dele dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Email

Leave a comment

Verified by ExactMetrics