Skip to content

Bryg selv øl - SKAB JERES EGET BRAND SÅ JERES STED SKILLER SIG UD!

til restauranter, cafeer og virksomheder

Server dit eget friske fadøl i din Pub-Bar-Restaurant! Kunderne elsker det!

Play Video

Det giver en helt særlig stemning, når man kan servere helt frisklavet øl direkte fra taphanen. Måske i en smagsvariant, som ingen andre serverer. Fordi du har brygget den selv!

Med vores ‘plug and play’ løsning kan I uden problemer brygge selv, og på den måde kan I adskille jer fra konkurrenterne.  

Med et BrewKeg 25/50 Alt Inklusive får I alt det, I skal bruge for at komme i gang. Det er tilmed så simpelt, at alle kan være med – uanset om man har erfaring med at brygge øl eller ej.

BrewKeg 50L eller 25 liter frisk brygget i dit eget køkken eller ølbar

Play Video

Med en BrewKeg 25/50 kan du brygge professionelt i din egen restaurant og producere din egen specialøl. På den måde kan du styrke dine relationer til kunderne og brande din virksomhed, café eller restaurant med dit eget mikrobryggeri.

Udstyret er topmoderne og lavet i rustfrit stål. Det betyder, at du kan være sikker på at få et pålideligt hjemmebryggeri, hvor smagen er i top, og hvor du samtidig kan holde udstyret helt rent.

Hvis du vil vide mere, så kan du læse om vores BrewKegs i webshoppen.

Mikrobryggeri til caféer, restauranter og barer

Skab nyt liv i din café, restaurant eller bar ved at bruge vores ølbrygningsudstyr og få jeres eget mikrobryggeri.  

Dine kunder vil elske det friske fadøl/specialøl, og økonomien er bedre end traditionelt indkøbt fadøl.

Du er velkommen til at besøge vores BrewKeg bryghus i Næstved, Vi giver dig meget gerne en introduktion, så du kan se, hvor nemt det er at brygge sit eget øl.

Vi leverer naturligvis udstyr til hele landet.

Kvalitetsøl med smag i særklasse

De smagsvarianter, som du laver øllet af er udviklet af  William Warns eller andre bryggerier i europa,alle varianter giver imponerende resultater! Det betyder for dig, at det øl du selv brygger, bliver velsmagende og forfriskende – uanset om du er til de tungere, mørke øl, eller om du foretrækker et lettere pilsner.

I webshoppen kan du læse mere om BREWKEG og de mange forskellige BrewKits, og hvis du har mod på at eksperimentere med at udvikle din helt egen smag, kan du bruge et BrewKit som grundsmag og tilsætte de ingredienser, du gerne vil præge øllet med.

Verified by ExactMetrics