Skip to content

Events for private og erhverv

Er du nysgerrig efter at lære mere om hjemmebrygning af øl? Leder du efter noget nyt og spændende til jeres næste firma-arrangement? Eller er du med i en gruppe eller forening, der vil have et kursus i moderne ølbrygning?

Brygintroduktion som firmaarrangment: Kursus i moderne ølbrygning | Ølbrygningskursus om øltyper og -varianter | ‘Tasting is believing’ event: Smag 12 forskellige øl-varianter og meget mere

Arrangementer tilpasset jeres ønsker og budget

Hvis I har særlige behov, så er I altid velkomne til at kontakte os. Vi kan tilpasse vores events i både tid og budget, så I kan få en oplevelse, der passer til lige netop jeres rammer. Vores events afholdes for grupper på 10 personer og op til flere hundrede, og arrangementer kan afholdes både hos jer eller i vores BrewKeg bryghus på Sydsjælland.

Kontakt Jan angående arrangementer på tlf. 28831414.

Firmaarrangementer

Vi afholder brygintroduktioner og kurser i moderne øl-brygning som firma arrangementer og for mindre grupper. På et ølbrygningskursus, hvor I får en introduktion til forskellige øltyper og -varianter, hvor I naturligvis også skal smage på øllet. Vi serverer derfor op til 11 varianter, og vi arrangerer bespisning efter aftale.

Ring til Jan på tlf. 28831414, hvis du vil vide mere om ølbrygnings-arrangementer for firmaer. Både tid og økonomi kan justeres efter jeres ønsker, så alle kan opleve øllets verden. Arrangementer kan afholdes fra 200,00 kr. pr. person ved mindst 10 personer.

Heldagskursus i moderne ølbrygning

Kom på kursus og lær at lave din egen øl! Du får en hel dag spækket med viden og praktisk indføring i, hvordan man brygger øl, der smager, så englene synger. Du bliver klogere på de forskellige øltyper, og hvilke smagsvarianter der er på markedet. Du finder også ud af, hvordan du selv kan justere smagen, så du kan udvikle en øl, som gør lige netop din gane ekstra glad.

Der er kun 10 kursister pr. hold, og du kan tilmelde dig ventelisten på info@brewmasterscandinavia.dk.

Private arrangementer Bryllupper, konfirmationer, fester og lignende

Lav dit helt eget øl til dit bryllup, konfirmationen eller andre festlige lejligheder. Det vil med garanti blive husket, og du får en øl i topkvalitet, der smager fantastisk. Går du ‘all in’ kan du også overveje at få trykt specialdesignede etiketter til dine flasker.