Skip to content

KURSER - TEAMBUILDING - FIRMA ARRANGEMENTER - PRIVATE KLUBBER - FAMILIEFESTER - KORTKLUBBER - BRYGKURSER - ALL GRAIN & BREWKEG METODEN

Er du nysgerrig efter at lære mere om hjemmebrygning af øl?
Leder du efter noget nyt og spændende til jeres næste firma-arrangement?
Eller er du med i en gruppe eller forening, der vil have et kursus i moderne ølbrygning?

Mangler i et sted at brygge uden selv at købe udstyr - eller er i en flok øl entusiaster, der gerne vil arrangere noget helt anderledes??
Brygintroduktion som firma-arrangement: Kursus i moderne ølbrygning | Øl-brygningskursus lær om øltyper og -varianter |
‘Tasting is believing’ event: Smag 12 forskellige øl-varianter og meget mere

Hvad kunne du godt tænke dig? Fest, firma-arrangement-Teambuilding - håndbrygning for begyndere eller øvede? - eller bare en festlig ølsmagning!

Hvis I har særlige behov, så er I altid velkomne til at kontakte os. Vi kan tilpasse vores, så I kan få en oplevelse, der passer til lige netop jeres ideer!. Vi tilbyder nu i samarbejde med www.bryghuset.biz – medlemmer af bryghuset, kan brygge uden køb af dyrt udstyr – bliv medlem nu!!!

Vores omdrejningspunkt er spændende øl og vores arrangementer tilbyder altid adgang til 10 spændende bryg når i holder fest – i betaler kun for det i drikker!! Vi har har en fast leverandør af mad til huset.

Lokalet har aircondition så du kan nyde den flotte udsigt uden at gå til af varme

Kontakt Jan angående arrangementer på tlf. 28831414.

Firmaarrangementer

Ryst dine kolleger sammen eller arranger en teambuilding dag - med All Grain brygning - som det fælles udgangspunkt På et ølbrygningskursus, hvor I får en introduktion til forskellige øltyper og -varianter, hvor I naturligvis også skal smage på øllet. Vi serverer derfor op til 11 varianter, og vi arrangerer bespisning efter aftale.
Vi tilbyder smagearrangementer - brygning på nogle timer og heldagskurser og festlige arrangementer - Julebrygning og årstidens specielle ølregimer

KURSUS/EVENTADRESSE
NÆSTVEDVEJ 193,4760 VORDINGBORG

Private arrangementer

Vi afholder brygintroduktioner og kurser i moderne øl-brygning som firma arrangementer og for mindre grupper. På et ølbrygningskursus, hvor I får en introduktion til forskellige øltyper og -varianter, hvor I naturligvis også skal smage på øllet. Vi serverer derfor op til 10 varianter, og vi arrangerer bespisning efter aftale.
Ring til Jan på tlf. 28831414, hvis du vil vide mere om ølbrygnings-arrangementer for private og klubber. Både tid og økonomi kan justeres efter jeres ønsker, så alle kan opleve øllets verden. Arrangementer kan afholdes fra 290,00 kr. pr. person ved mindst 10 personer.
KURSUS/EVENTADRESSE
NÆSTVEDVEJ 193,4760 VORDINGBORG

Heldagskursus i moderne ølbrygning

Kom på kursus og lær at lave din egen øl! Du får en hel dag spækket med viden og praktisk indføring i, hvordan man brygger øl, der smager, så englene synger. Du bliver klogere på de forskellige øltyper, og hvilke smagsvarianter der er på markedet. Du finder også ud af, hvordan du selv kan justere smagen, så du kan udvikle en øl, som gør lige netop din gane ekstra glad.
Der er kun 10 kursister pr. hold, og du kan tilmelde dig ventelisten på info@brewmasterscandinavia.dk.
KURSUS/EVENTADRESSE
NÆSTVEDVEJ 193,4760 VORDINGBORG

Husk vores fantastiske All Grain til BrewKeg Brygkursus den 13 Marts!!HOP

Husk vores fantastiske All Grain til BrewKeg Brygkursus den 13 Marts!!HOP

Private arrangementer Bryllupper, konfirmationer, fester og lignende

Lav dit helt eget øl til dit bryllup, konfirmationen eller andre festlige lejligheder. Det vil med garanti blive husket, og du får en øl i topkvalitet, der smager fantastisk. Går du ‘all in’ kan du også overveje at få trykt specialdesignede etiketter til dine flasker. Eller du kan leje et fadølsanlæg (kun hvis du har brygget hos os)
LOKALEADRESSE I BRYGGERIET
NÆSTVEDVEJ 193,4760 VORDINGBORG