Skip to content

KURSER - TEAMBUILDING - FIRMA ARRANGEMENTER - PRIVATE KLUBBER - FAMILIEFESTER - KORTKLUBBER - BRYGKURSER - ALL GRAIN & BREWKEG METODEN

Er du nysgerrig efter at lære mere om hjemmebrygning af øl?
Leder du efter noget nyt og spændende til jeres næste firma-arrangement?
Eller er du med i en gruppe eller forening, der vil have et kursus i moderne ølbrygning?

Mangler i et sted at brygge uden selv at købe udstyr - eller er i en flok øl entusiaster, der gerne vil arrangere noget helt anderledes??
Brygintroduktion som firma-arrangement: Kursus i moderne ølbrygning | Øl-brygningskursus lær om øltyper og -varianter |
‘Tasting is believing’ event: Smag 8 forskellige øl-varianter og tapas

Hvad kunne du godt tænke dig? Fest, firma-arrangement-Teambuilding - håndbrygning for begyndere eller øvede? - eller bare en festlig ølsmagning!

Hvis I har særlige behov, så er I altid velkomne til at kontakte os. Vi kan tilpasse vores, så I kan få en oplevelse, der passer til lige netop jeres ideer!. Vi tilbyder nu i samarbejde med www.bryghuset.biz – medlemmer af bryghuset, kan brygge uden køb af dyrt udstyr – bliv medlem nu!!!

Vores omdrejningspunkt er spændende øl og vores arrangementer tilbyder altid adgang til 8 spændende bryg når i på brygkursus kan i smage noget af det øl i kan brygge på kursusdagen

Familiebrygning – vennebrygning – polterarbend – firmabrygning – teambuilding mm.

Kontakt Jan angående arrangementer på tlf. 28831414.

Firmaarrangementer

Ryst dine kolleger sammen eller arranger en teambuilding dag - med All Grain brygning - som det fælles udgangspunkt På et ølbrygningskursus, hvor I får en introduktion til forskellige øltyper og -varianter. Du smager 8 varianter og vi arrangerer lettere bespisning efter aftale.

Vi tilbyder smage arrangementer - brygning på 2-3 timer og heldagskurser og mindre arrangementer - Julebrygning - familiebrygning og årstidens specielle ølregimer

KURSUS/EVENTADRESSE
VALNÆSVEJ 3, 4700 NÆSTVED

Private arrangementer

Vi afholder brygintroduktioner og kurser i moderne øl-brygning som firma arrangementer og for mindre grupper. På et ølbrygningskursus, hvor I får en introduktion til forskellige øltyper og -varianter, hvor I naturligvis også skal smage på øllet. Vi serverer derfor op til 8 varianter, og vi arrangerer let bespisning efter aftale.
Ring til Jan på tlf. 28831414, hvis du vil vide mere om ølbrygnings-arrangementer for private og klubber. Typisk kan vi have 12 personer til moderne ølbrygning og max 9 til Håndbrygning (heldagskursus)

KURSUS/EVENTADRESSE
VALNÆSVEJ 3, 4700 NÆSTVED

Heldagskursus Håndbryg

Kom på kursus og lær at lave din egen øl! Du får en hel dag spækket med viden og praktisk indføring i, hvordan man brygger øl, der smager, så englene synger.
Du bliver klogere på de forskellige øltyper, og hvilke smagsvarianter der er på markedet. Du finder også ud af, hvordan du selv kan justere smagen, så du kan udvikle en øl, som gør lige netop din gane ekstra glad.
Der er kun 6 kursister pr. hold, ring for info 28831414
KURSUS/EVENTADRESSEV
ALNÆSVEJ 3, 4700 NÆSTVED

Husk vores fantastiske All Grain til BrewKeg Brygkursus den 13 Marts!!HOP

Husk vores fantastiske All Grain til BrewKeg Brygkursus den 13 Marts!!HOP

Nyhed - bliv medlem af en privat ølklub i Næstved

Hvorfor købe en masse udstyr og så gå alene derhjemme og brygge i køkkenet? Bliv medlem af Brygvennerne.dk og får adgang til alt udstyr til All Grain og BrewKeg (moderne ølbrygning) Som medlem bestiller du din brygtur og så har du adgang til alt du skal bruge! - du skal blot selv medbringe ingredienser - eller købe dem i vores shop

LOKALEADRESSE I BRYGGERIET
VALNÆSVEJ 3, 4700 NÆSTVED
Verified by ExactMetrics