Tilbud

BrewKeg 50 L komplet startsæt TILBUD

kr. 13,995.00

BrewKeg 50 liter systemet er for dem, der har brug for at lave en større mængde øl.

Det kan være barer, restauranter eller cafeer, der vil servere deres egen unikke hjemmebryggede øl for gæsterne.

Med en 50 liters BrewKeg får man nemlig et helt lille mikrobryggeri, og man kan servere sit eget bryg efter kun 7 dage – endda uden at have noget kendskab til ølbrygning overhovedet.

Hjemmebrygget øl i højeste kvalitet

Vores system er nemlig lavet, så alle kan lave hjemmebrygget øl i allerhøjeste kvalitet. Systemet er nemlig lavet af en internationalt anerkendt brygmester, der også har brygget for både Heineken og Carlsberg. Øl, der er brygget efter William Warns systemet har også vundet flere hædersmedaljer i internationale ølkonkurrencer.

Den store forskel på vores system og traditionelle hjemmebryg-anlæg er, at øllet er klart efter kun 7 dage. Selvom det er væsentlig hurtigere end den traditionelle metode, så går man ikke på kompromis med kvaliteten, og øllet er både klart og særdeles velsmagende.

 

2 på lager

BrewKeg 50 L komplet startsæt til restauranter og barer

BrewKeg 50 liter systemet er for dem, der har brug for at lave en større mængde øl.
Det kan være barer, restauranter eller cafeer, der vil servere deres egen unikke hjemmebryggede øl for gæsterne.

Med en 50 liters BrewKeg får man nemlig et helt lille mikrobryggeri. Du kan servere sit eget special bryg efter kun 7 dage – endda uden at have noget kendskab til ølbrygning overhovedet.

Hvorfor sælge en halvkedelig pilsner til din menu, når du kan sælge en håndbrygget special-øl tilpasset til menuen.

Du skal dog have et større køleskab eller kølerum til brygningen

Signatur-øl i højeste kvalitet

Vores system er nemlig lavet, så alle kan lave hjemmebrygget øl i allerhøjeste kvalitet. Du kan udvikle et hav af varianter – og det tager kun 7 dage at producere et batch

Den store forskel på vores system og traditionelle hjemmebryg-anlæg er, at systemet har fokus på resultatet og i mindre grad processen. Nemt at rengøre og nemt at at dispensere fra enten Corny Kegs eller Kegs med spyd eller engangs Keg’s (Petainer) eller lignende.

Selvom det er væsentlig hurtigere end den traditionelle metode, du brygger 50 liter på 45 min, -så går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og øllet er både klart og særdeles velsmagende.

Mange smagsvarianter

En af de store fordele ved Williams Warn systemet er, at der er en lang række basisbryg BrewKits du kan vælge imellem. Dette uden du behøver at bekymre dig om øl-opskrifter. Vi har et bred udvalg i basisbryg – som du kan udvikle dine egne specielle øl af.

Det betyder, at du kan brygge flere typer øl – og altid være sikker på, at du får et rigtig godt resultat.

Alt du skal bruge – dog uden køleskab en med i pakken til dit første bryg!

Vægt 60 kg