Tilbud

BrewKeg10 L komplet startanlæg uden køl – sommer pris spar 1500 kr.

kr. 7,495.00

Med BrewKeg 10 liter uden køl får du det komplette startsæt til dit nye hjemmebryg. Her er nemlig alt, hvad du skal bruge i udstyr samt det første bryg og Co2. Starsættet kræver, at du selv har et køleskab, som anlægget kan stå koldt i.

Et BrewKeg 10 liter er en oplagt løsning til dig, der skal prøve at brygge for første gang, og som gerne vil være sikker på et godt resultat. Vores system garanterer dig, at du får en kvalitetsøl, der smager fantastisk, og som du stolt kan nyde eller servere for gæster.

I startsættet kan du lave et godt grundbryg, men hvis du vil brygge en bestemt type øl, så har vi en lang række BrewKits at vælge imellem, hvor du finder alt fra de lettere pilsner øl til de mørkere stout-typer. Du kan gå på opdagelse i BrewKits her.

 

1 på lager

BrewKeg 10 L komplet startsæt

PRIVATE: BrewKeg 10 liter systemet er for dem, der har brug for at lave forskellige batch øl. Giver den private entusiast værktøjet til at lave en high end Fadøl på kun 8 dage, Vi har både 10L/25L50L Brewkegs – ja de koster lidt mere end en alm Cornelius, til gengæld har du en enhed der er alt i en – brygredskeb, fadølsudskænkning i en og samme enhed!! Lige nu er der sommerbesparelser på 10L og 50 L
ERHVERV: Det kan være barer, restauranter eller cafeer, bruger typisk 50L BreKeg og private der gerne vil brygge rentabelt og effektivt for at servere deres egen unikke hjemmebryggede øl for venner og familie/gæsterne. Kan fornøje sig med en eller flere 10L BrewKegs

Med en 50 liters BrewKeg får man nemlig et helt lille mikrobryggeri. Du kan servere sit eget special bryg efter kun 7 dage – endda uden at have noget kendskab til ølbrygning overhovedet.

Hvorfor sælge en halvkedelig pilsner til din menu, når du kan sælge en egenproduceret kvalitets special-øl tilpasset til menuen.

Du skal dog have et større køleskab eller kølerum til brygningen – kun få krav til brugte køleskab – det skal kunne køle effektivt og den BrewKeg du vælger skal kunne stå i skabet. Fjerne hylderne i lågen – så får du god plads!

Signatur-øl i højeste kvalitet

Vores system er nemlig lavet, så alle kan lave hjemmebrygget øl i allerhøjeste kvalitet.

Du kan udvikle et hav af varianter – og det tager kun 7 dage at producere et batch

Den store forskel på vores system og traditionelle hjemmebryg-anlæg er, at systemet har fokus på resultatet og i mindre grad processen.

Nemt at rengøre og nemt at at dispensere fra Corny Kegs

Selvom det er væsentlig hurtigere end den traditionelle metode, du brygger 50 liter på 45 min, -så går vi ikke på kompromis med kvaliteten o

Dir øl er både klart og særdeles velsmagende.

Mange smagsvarianter

En af de store fordele ved Williams Warn systemet er, at der er en lang række basisbryg BrewKits du kan vælge imellem. Dette uden du behøver at bekymre dig om øl-opskrifter. Vi har et bred udvalg i basisbryg – som du kan udvikle dine egne specielle øl af.

ANDRE LEVERANDØRER:

Der kommer flere og flere nye bryggerier og producenter på markedet der er i god vækst – brygkit fra 150 – 460 kr

Det betyder, at du kan brygge flere typer øl – og altid være sikker på, at du får et rigtig godt resultat.

Alt du skal bruge – dog uden køleskab en med i pakken til dit første bryg!

Vægt 21 kg