BrewKeg10 L komplet anlæg uden køl – til dit første bryg

DKK 7,995.00

Category:

Med BrewKeg 10 liter uden køl får du det komplette startsæt til dit nye hjemmebryg. Her er nemlig alt, hvad du skal bruge i udstyr samt det første bryg og Co2. Starsættet kræver, at du selv har et køleskab, som anlægget kan stå koldt i.

Et BrewKeg 10 liter er en oplagt løsning til dig, der skal prøve at brygge for første gang, og som gerne vil være sikker på et godt resultat. Vores system garanterer dig, at du får en kvalitetsøl, der smager fantastisk, og som du stolt kan nyde eller servere for gæster.

Mange vælger at brygge deres eget øl til særlige anledninger som for eksempel en rund fødselsdag, konfirmation eller bryllup, hvor der skal kræses lidt ekstra for gæsterne.

I startsættet kan du lave et godt grundbryg, men hvis du vil brygge en bestemt type øl, så har vi en lang række BrewKits at vælge imellem, hvor du finder alt fra de lettere pilsner øl til de mørkere stout-typer. Du kan gå på opdagelse i BrewKits her.

Der er altid mulighed for at eksperimentere med smagen, hvis man gerne vil brygge en øl, som ingen andre har.

Guide til god ølbrygning

Vores system er lavet, så alle får mulighed for at lave kvalitetsøl. Det er nemlig nemt og ligetil. Faktisk kræver det kun 30-40 minutters arbejdstid i løbet af hele processen. Fra du begynder, og til du kan nyde et læskende, koldt glas øl, går der kun 7 dage, og hvis du foretrækker ufiltreret øl, så er bryggen færdig efter kun 5 dage.

I vores videoarkiv finder du en trin-for-trin guide, der fortæller dig, hvordan du skal gøre. Du finder videoen her.

BrewKeg 10 liter er et komplet startsæt til at lave hjemmebrygget øl. Det eneste, du skal sørge for, er at holde øllet køligt, så det kan holde sig.