BrewKeg10 L komplet startsæt med Kegerator og 2 tappehaner

DKK 12,990.00

Category:

BrewKeg 10 liter med kegerator er et komplet startsæt til at lave hjemmebrygget øl.

Du får alt det nødvendige udstyr til at brygge 10 liter klart og velsmagende øl – på kun 7 dage. Hvis du foretrækker øllet ufiltreret øl, så er det klar efter kun 5 dage.

Sættet indeholder alt, du skal bruge, for at starte en brygning. Det betyder, at så snart sættet er leveret hos dig, kan du gå i gang. Arbejdstiden er kun ca. 30-40 minutter i løbet af de 7 dage, øllet skal stå, før det er drikke klar,

Dette sæt har også et køleskab/bar med 2 aftapningshaner. Der er plads i skabet til en Corny Keg – så du kan råde over 2 bryg i skabet af gangen.

Når der er taget hul på dit bryg, kan det holde sig 3-4 måneder, når det står på køl.

BrewKeg’en er lavet i blandt andet rustfrit stål, som dels holder sig flot med tiden, og som du også kan desinficere, så anlægget holdes rent og fri for bakterier.

Sådan brygger du øl

I vores videoarkiv finder du en udførlig guide til ølbrygning, der fortæller præcis, hvordan du skal gøre. Se mere her.

Det kræver ingen særlig viden om øl eller ølbrygning at lave hjemmebrygget øl med vores system, så her kan alle få muligheden for at lave deres helt egen øl i særklasse.

Sættet kan både bruges af private og virksomheder. For eksempel er det en oplagt mulighed for dig, der vil servere din helt egen øl for gæsterne til en festlig lejlighed som konfirmation, bryllup eller rund fødselsdag.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om ølbrygning, før du går i gang, kan du deltage på et af vores events eller kontakte os for yderligere information.