Brygkursus i All Grain og BrewKeg – heldagskursus 5-6 timer

DKK 1,495.00

SKU: B0001 Category: Tags: , ,

Få indblik i øllets verden – lær at brygge All Grain med Carsten Holløse på en BrewSter Beacon model 4 og på BrewKeg 25/10 liter – få mindst 10 liter øl med hjem typisk 2 slags af hver 5 liter på PartyKeg, forplejning under kurset! Kombiner all grain med BrewKeg metoden, færdigt øl på kun 8 dage!

5 på lager

NYHED! NYHED!  Næste kursus Dato!!

Arangementet afvikles den 3 oktober 2020 Kl 11:00, ny etableres kursusafdeling, med sidste nye BrewSter Beacon 4

Vi har startet et samarbejde med Carsten Holløse (kendt fra Brygklubben) og skribent og uddannet øldommer – og som netop har stået for afviklingen af Danmarks bedste Håndbrygger 2020.  Han skriver til Ølentusiasterne klubblad og er foredragsholder/arrangerer ølsmagninger mm.

Kurset er eksklusivt og der sælges maksimum 12 billetter til et kursus. Carsten tager hensyn til om du er øvet eller nybrygger i sin undervisning. Du kan tilmelde dig selv om du har brygget “All Grain” før!

Der er god forplejning på kurset – alle der tilmelder sig får tilsendt en kursusplan.

Bemærk at kurset ligeledes præsenterer dig for Brygning og gæring på BrewKeg 10 L/ 25L inklusive i arrangementet.

Dato er den 03 Oktober kl 1100, på Næstvedvej 193, Vordingborg i vores showroom.

Alle kursister får mindst 10 liter færdigt øl udleveret en uge efter kurset – på 5 literes Partykeg, 2 forskellige varianter af de bryg der produceres på kurset, klar til at drikke derhjemme

Senere på sæsonen vil vi invitere gæstebryggere fra landets mikro-bryggerier eller med bryggere med andre relevante baggrunde. Kurset vil give dig fantastiske muligheder for at suge viden og teknik til dig.

Ved at kombinere All Grain med BrewKeg, er dit øl færdigt til at servere på kun 8 dage og uden risiko for at kontaminere dit øl – bryg færdigt fuldt karboniseret øl på kun 8 dage.

 

Vi ses